ENGLAND – POP, KLÄDER OCH LIVSSTIL

ATT LEVA I DET STORA POPLANDET

Något som jag klart har märkt är att England är ett av de länder där popmusiken verkligen lever kvar. Här finns stilen, modet och den musik jag gillar bäst. Av den anledningen är det gärna så att jag tar mina små kort resor till detta underbara land. Här är det många som säger att engelsmannen är en konservativ, tråkig och stel person. Det är dock inget som jag har märkt. Jag tror mycket att det handlar om att jag kommer som besökare till deras hemland, och naturligt blir då kanske att de vill visa upp sig från sin bästa sida. Jag kan väl tidvis hålla med om att de jag har träffat på andra platser i världen faller in i den vanliga tron på engelsmannen.

Hur som helst gillar jag deras klädsmak. Speciellt då alla de moderna outfits, som hör till de människor som verkligen lever nattlivet i popkulturens värld. Dessa finns jag naturligtvis på platser som Soho och Virgin Mega Store. Helt enkelt är utbudet fantastiskt och priserna håller en jämn nivå med den höga kvalitet jag får. När det gäller musik så kommer priserna inom detta område att vara mycket lägre än i Sverige. Samtidigt kommer jag också att i Soho alltid finna alla de olika konserter på DVD som jag önskar. Här är det alltid rea och jag får med mig massor hem varje gång. Finns helt enkelt ingen anledning att ladda hem olagliga kopior på nätet.

TRÄFFADE FAKTISKT WENDY JAMES PÅ EN RESA

Ja, naturligtvis var det så att jag hade skrivit ett snällt brev till hennes fan club, och jag fick faktiskt svar innan jag skulle resa. Hon hade just då någon typ av promotion i London, vilket var perfekt då min resa nästan alltid tar mig dit. Det är ju där det roliga i England sker. Helt enkelt där nattlivet finns. Vad jag fick lov att göra var helt enkelt att sitta ned och ta en fika med henne under en paus hon hade. Detta var väl kanske fyra till fem år sedan. Det var jättehäftigt och det blev naturligtvis många foton på detta. Visst, något jag inte glömde var givetvis att ta hennes autograf. In och med att detta är min stora idol så blev livet helt enkelt mera fullkomligt efter den resan.

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published